Saturday, 28 March 2015

Memory 2014



Assalamualaikum ..

oke.. masa berlalu dgn pantas..tup tup dh tahun baru 2015.
sebenarnya bila aku disini (UUM), 
masa aku bnyk terluang dgn p kelas, balik kelas, dan trlibat dgn aktiviti2 DPP.. 
kadang2 x sempat nk merasa nikmat cuti jumaat sabtu tu.. hmmmmmm
but, its sokey x der la aku nk duk trperap dlm bilik jer kn. i means TIDO..hahahaha
kadang2 aku trpikir jgak npe la aku x jmpa sorg pon kwn aku dri kedah yg amik kos sma dgn aku??
sedih kot blja sini x da kwn ..(masa first masuk dulu laa)
tapi sekarang cer teka apa dh jadi..jenggg3!!!!
hahaha x da apa pun,, cuma aku nk gitau kat mna pun kita study ,
 x pyh la nk ikut kwan sgt.. 
asyik nk berkepit dgn kawan yg sma ja kn.. 
try la berkwn dgn org lain sma..i means, cri la kwn dri negeri lain sma. hehe
macam aku sendiri, masa semester 1, roomate aku org Selangor.. 
tapi serius la aku ckap ,walaupun ada je kwn aku dri 1 sekolah stdy sini, tp 
aku x rpat sgt dgn diorg.. masa aku bnyk dihabiskan dgn kwn2 baru. hehe dan aku rsa msa sem 1 dulu, aku bnyk hidup berdikari..hahahaa cewahhhh!!
oke.. ni haaa nk share sikit program colour run aritu.. walapun dh berkurun lama dh program nii..
aku nk upload jugk.. 


oke,, aku lanje 1 keping dh arrr.. buat ap bnyk2.. hihi
actually, serius best kwn dgn diorg.. pantang jumpa asyik gelak je..
Dilla,, i miss u,, ..hmmm sebenarnya nk luahkan kt dy tapi malu.. huhauhaaauaa
memandgkan sem 2 ni roomte aku org lain,, sbb tu la aku rindu dia..serius best duk dgn dia.. T_T
 Dh laaa,, nnti x psal2 basah lappy aku niii..hahahaha 

Bye!!!




No comments:

Post a Comment